Mosó és vasaló kütyük, amik előtt értetlenül állok
2023. november 05. írta: jinjang

Mosó és vasaló kütyük, amik előtt értetlenül állok

Az emberi kreativitás határtalan. Én ugyan a mindent is vasalom (mert fertőtlenít, is inkább mosok alacsony hőfokon, mint 3-4 órás melegebb programmal), de egy ilyen gép szerintem elég korlátozottan használható.
Persze, ha szakmányban kellene lepedőket és ágynemű huzatokat vasalnom, akkor nyilván jól jönne egy ilyen.

Nyilván hasonló, elég korlátozottan használható eszköz mosás terén is van.

Egy isten háta mögötti, áram nélküli, hétvégi házban esetleg lehetne használni egy ilyen, kétség kvíül rezsicsökkentő berendezést, de azért én nem vágyom arra, hogy ilyennel kelljen mosni a ruhát.

Ez a pedálos változat már egy fokkal jobb, de még mindig nem átlagos háztartási felhasználáshoz való.

Egy fickó letesztelte (egy másik, de szintén pedálos változattal), hogyan is működik ez a gyakorlatban - számomra még elrettentőbb lett az eredmény.

A Camry, az Adler vagy a Mesko fantázianevű kütyükhöz már kell az elektromos áram, de még mindig nem lettem meggyőzve arról, hogy ez kellene nekem. Ezekkel is rendkívül kis mennyiséget lehet egyszerre kimosni, azt meg már kézzel is tudja abszolválni az ember. Ráadásul a nagyobb darabok csak annyira összehajtva férnek bele, hogy az a mosás minőségének rovására megy. Esetleg mosáshoz teljesen fogalmatlan, technika-őrült férfiaknak tudnám ajánlani.

Mert az oké, hogy Indiában és más, fejletlen területeken biciklivel hajtva a dobot meg lehet könnyíteni a mosás nehéz feladatát, de azért a fenti eszközök a nyugati embernek készültek.

A bejegyzés trackback címe:

https://lepkehaz.blog.hu/api/trackback/id/tr9618248119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása