Lepkeházhíradó - Blogcímlap
2024. június 30. írta: jinjang

Lepkeházhíradó - Blogcímlap

blogcimlap_2023-06-30.jpg

blogcimlap_2023-06-30_2.jpg

A Lepkeház első címlapja tavaly ilyenkor volt, amikor egy abszolut gyenge kis posztomat A dadus című sorozatról kirakták egy ... khm, a 24. hu oldaláról vett idézettel megspékelve.

Persze örültem neki.
Annak már kevésbé, hogy pont egy olyat tettek ki, amiben 2 elütés is volt (azóta javítva). Az a bizonyos idézet meg messzemenően nem fedte le a sorozatot.
Az eredeti cikk annál inkább, javaslom is elolvasásra. Bár annak se értek egyet minden szavával, mert a családot én nem nevezném sznobnak. Pláne annak fényében nem, hogy milyen gyorsan elfogadták és befogadták a jóval másabb közegből származó Frant és teljes családját. Fran karakterére se a divatőrült a legjobb szó, inkább csak a harsány ruhák kedvelője.

Mindenesetre, boldog évfordulót és nézzétek A dadust!

A bejegyzés trackback címe:

https://lepkehaz.blog.hu/api/trackback/id/tr2318156928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása