#napizene: Do Kyung Soo (D.O.) - Tell me what is love
2023. augusztus 25. írta: jinjang

#napizene: Do Kyung Soo (D.O.) - Tell me what is love

Szerelemes vagyok ebbe a dalba, megérdemel egy külön posztot. A fenti egy rövidített verzió, de abból legalább dupla. Szinte teljes a szinkron a két felvétel között, de azért néhol hallani különbségeket - ami ékes bizonyítéka annak, hogy Kyung Soo élőben énekelte a koncerteken.

Ez pedig egy olyan rajongói változat, ahol a zene csak aláfestés - viszont remekül bemutatja, hogy színészként is mekkora tehetség Kyung Soo.

Végül pedig jöjjön az igazi, a tökéletes, a hosszú verzió, amit duettként énekel azzal a Yoo Youngjinnal, akinek a hangját alig lehet megkülönböztetni Kyung Soo-étól.

Bónusz videó:
Kyung Soo a dal elején utal az EXO bemutatkozó számai közül az egyikre, aminek hasonló címe volt. Azt Baekhyunnal közösen énekelte. A What is love élőben talán még jobb, de álljon itt a hivatalos verzió.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lepkehaz.blog.hu/api/trackback/id/tr4418169003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása