Napizene: Útkereszteződések - gitárpárbaj
2023. december 14. írta: jinjang

Napizene: Útkereszteződések - gitárpárbaj

Ralph Macchiot mindenki a Karate kölyökként ismeri. Az én generációm inkább a filmtrilógiára emlékszik, amelyben a fiatal Daniel LaRussot alakította, a fiatalabbak pedig a Cobra Kai sorozatból ismerhetik, ahol újra Daniel karakterét hozza, nyilván már idősebb verzióban.

Mind a filmek, mind a sorozat erősen ajánlott, de én most egy 1986-os filmjéről szeretnék megemlékezni (Crossroads), ahol egy fiatal gitárost (Eugene Martone) játszik. Eugene eredetileg klasszikus zenével foglalkozik, de a blues az igazi szerelme. A film végén pedig összecsap egy gitárpárbajban ... nos, a karakter neve érdektelen. A megformálója a fontos, a nagyszerű gitárvirtuóz Steve Vai.

Nekem a blues nem kedvencem, de gitárzenét nagyon szeretem, szóval melegen ajánlom a filmet, és főleg a végén azt az epikus párbajt.

A bejegyzés trackback címe:

https://lepkehaz.blog.hu/api/trackback/id/tr4918281221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása